Mijn weekend @ Kota Tinggi....
was super! Dit weekend was er DE Appraisal Night van Aiesec, watbij Aiesec UTMbetekent dat je met zo'n 50 mensen een weekend weg gaat naar een plek waar je heerlijk in een hangmat onder een palmboom kan liggen, gaat bbq'en, vers geplukte kokosnoten eet, een boottripje maakt, een heleboel spelletjes speelt (van treasure hunt en truth or dare tot een wedstrijd noodles eten). Vor mij betekende het ook dat ik een heleboelnieuwe mensen leerde kennen en dingen zag die ik niet eerder had gezien en ik denk veel mensen met mij niet (apen met een luier om, eenhuis midden op het meer en de meest vreemde insecten...)
Kortom een geslaagd weekend en omdat beelden meer zeggen als 1000 worden zal in binnenkort wat foto's uploaden om jullie mee te laten genieten van afgelopen weekend...!
Dan nog even een paar leuke wist je datjes:
- Je hier in Maleisie nergens met Euro's terecht kan, wat ik wel had gedacht
- Het Indische eten hier ontzettend lekker kan zijn, maar als je niet uit kijkt je daarna een emmer water leeg moet drinken
- Hier in het tehuis ook vaak pure chilli maaltijden worden gegeten
- Maleisie (volgens mij) het land is waar de meeste culturen in verenigd zijn
- Het hier nu zo'n 32 graden is, maar er wel regelmatig een stortbui valt die beter is als de gemiddelde douche
- Er behoorlijk wat mensen uit Indonesie studeren in (het zuiden van) Maleisie, omdat het in Indonesie moeilijk is om toegelaten te worden op de Universiteit
- Het onderwijssysteem en Aiesecin de meeste landen totaal anders is als in Nederland
- Maleis niet echt een hele moeilijke taal is, maar ik helaas nog maar weinig progressie boek met mijn Maleisiche woorden omdat de meeste mensen redelijk tot goed Engels spreken
- Ik van de week over de poort heb moeten klimmen om binnen te komen
- Ik steeds meer begin te genieten van het hier zijn, de andere cultuur en de mensen
Hele dikke kus van mij
Hey El,
Klinkt allemaal super! Fijn dat je alles weer goed opgepakt hebt en 't allemaal leuk en gezellig begint te worden!
Geniet ervan!
Kus
OOoeeh heerlijk weekendje lijkt me dat.. ben benieuwd naar de pics!! :)
Xx
Heey El!
Begin het gevoel te krijgen dat alles een beetje op z'n plek komt voor jou. Wat wel jammer is realiseer ik me nu, dat we onze verjaardagen niet kunnen vieren met elkaar. Dat wordt daarna maar ns even een feestje vieren! Kun je al leuke dingen verzinnen om met de kinderen te doen? Hier in NL gaat alles z'n gangetje....alleen de lente komt nog niet echt....beetje koud hier enzo....en regenachtig.Dat is wel jammer. Zou af en toe best wel een stortbui willen, als het daarna weer 35 graden is!! Week in Engeland was leuk! Ik kijk uit naar je foto's!!!
Liefs van mij
Oeehh El klinkt goed dat weekendje weg, ik word er jaloers van!
Gaaf dat je zoveel nieuwe mensen leert kennen en je je steeds meer op je plek voelt.
Heel veel succes en plezier met alles!
Alofa (=liefs)!
He zusje gefeliciteerd met je andere zusje!
En wat fijn om te horen dat je zo'n top weekend hebt gehad! Apen met luiers om heb ik hier nog niet gesignaleerd, wel olifanten met achterlichtjes..Ga morgen voor de laatste keer naar Ban Sa-Ad mijn dorp en dan is vrijdag de fare-well lunch aldaar...het is hier nu echt zo gigantisch abnormaal heet dat zelfs de Thaise kinderen er ziek van worden!...
Nieuws nieuws nieuws: Ik ga misschien de laatste twee weken in een weeshuis werken hier in
Thai, dichtbij Bankok...;) Zou nice zijn!
Sawat di krap Habbibi!
Liefs van mij!
lieve Elsje
Wederom heb ik ontzettend genoten van je verhaal des te meer omdat je zo n onwijs leuk weekend heb gehad.
Ook van mij van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je zus.
Ik heb ontzettend moeten lachen om ,de tegenconfercatie van Fleur, met de olifanten met achterlichtjes.
vanavond ga ik Iris nog even opzoeken in Arnhem om haar persoonlijk te feliciteren.
Vandaag heb ik lekker gewerkt tot horens, dikke kus
mama
Hoi Ella,
Wat fijn om te lezen dat je het goed naar de zin hebt en dat de zon dus echt is gaan schijnen en alleen nog maar meer van dat...
Het klinkt geweldig dat weekend van jou, om jaloers op te worden. Lukt het een beetje met de daginvulling van de kinderen? Ik heb nog een leuk liedje met beweging: er zat een klein zigeunermeisje... weetjenog?
Hier is alles oke en wordt het zowaar rond de 15 gr deze week ! Dus LENTE komt er aan.
veel liefs Helma
Heeey El!!
Thanx voor je lieve sms!! Haha vind het sowieso al knap dat je er nog aan gedacht hebt!! Hoe is het met je?? Hoe is het op het verblijf en nog leuke uitjes gepland?!? Erg leuk om te lezen dat je het steeds meer naar je zin hebt! Have fun!! :-D
Liefs Wen